Ексклузивно: Почти всички клубове във волейболния елит са против Данчо Лазаров, ще опитат да го свалят


Ексклузивно: Почти всички клубове във волейболния елит са против Данчо Лазаров, ще опитат да го свалят
Снимка: БГНЕС

3116 0

Голяма част от отборите във волейболната ни Суперлига са против настоящия и дългогодишен ръководител на родната федерация - инж. Данчо Лазаров. В това число влизат грандовете ЦСКА и Левски, както и шампионът при жените - Марица (Пловдив), съобщава "Спортал".

Клубовете искат да бъде свикано извънредно изборно събрание на Българската федерация по волейбол, след което да бъде избран нов ръководител за централата. Информацията допълва, че единствените клубове, които са в подкрепа на Лазаров и сегашното ръководство са Арда и Монтана.

Припомняме, че съвсем скоро стана ясно, че бе свикано общо събрание от настоящите ръководни фактори, което да се проведе на 20-ти декември. Вицепрезидентът Любо Ганев заподозря, че тогава ще бъде направен опит той да бъде изхвърлен от управата. Освен всичко, Ганев и Лазаров са в публичен скандал.

Инициативният комитет, който се състои от представители на клубовете, които желаят промяна в българския волейбол, ще представи своите искания и планове в петък на специална пресконференция. А какво точно заяви Любо Ганев - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички