Ексклузивно: Почти всички клубове във волейболния елит са против Данчо Лазаров, ще опитат да го свалят

Голяма част от отборите във волейболната ни Суперлига са против настоящия и дългогодишен ръководител на родната федерация - инж. Данчо Лазаров. В това число влизат грандовете ЦСКА и Левски, както и шампионът при жените - Марица (Пловдив), съобщава "Спортал".

Клубовете искат да бъде свикано извънредно изборно събрание на Българската федерация по волейбол, след което да бъде избран нов ръководител за централата. Информацията допълва, че единствените клубове, които са в подкрепа на Лазаров и сегашното ръководство са Арда и Монтана.

България в тежка група за олимпийската квалификация в Берлин

Мъжкият национален отбор по волейбол на България е в предварителна група В на европейската олимпийска квалификация в Берлин (5-10 януари). Съперн...

Припомняме, че съвсем скоро стана ясно, че бе свикано общо събрание от настоящите ръководни фактори, което да се проведе на 20-ти декември. Вицепрезидентът Любо Ганев заподозря, че тогава ще бъде направен опит той да бъде изхвърлен от управата. Освен всичко, Ганев и Лазаров са в публичен скандал.

Инициативният комитет, който се състои от представители на клубовете, които желаят промяна в българския волейбол, ще представи своите искания и планове в петък на специална пресконференция. А какво точно заяви Любо Ганев - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!