"Винаги ще им отговарям" - фенове опитаха да подразнят Новак Джокович, сърбинът се защити


"Винаги ще им отговарям" - фенове опитаха да подразнят Новак Джокович, сърбинът се защити
Снимка: Getty Images

1450 0

Световният №1 в мъжкия тенис - Новак Джокович, обвини британски фенове в проява на неуважение, след като Сърбия победи Великобритания на 1/4-финалите за Купа Дейвис, която се провежда в Малага, Испания.

Част от запалянковците на трибуните се опитаха да подразнят Ноле след успеха му с 6:4, 6:4 срещу Камерън Нори, а той не им остана длъжен и ги призова да замълчат. Това се случи по време на интервюто му на корта след края на мача...

"Това си е неуважение, но е нещо, за което човек трябва да бъде подготвен на Купа Дейвис. Нормално е понякога феновете да прекрачват границата, а в такива моменти ти също реагираш и показваш, че не позволяваш такъв тип поведение", обясни 36-годишният Джокович и допълни:

"Искам да знаят, че могат да правят каквото си поискат, но аз винаги ще им отговарям. Опитваха се да ме дразнят през целия мач, така че да - накрая си поговорихме малко".

"Да бъда на корта за моята страна винаги е мотивиращо и ми дава допълнителен тласък. Част от мен вече очаква с нетърпение да оставя ракетата настрани и да си почина, за да се пренастроя (б.р. - за следващата година), но точно сега не мога да си позволя да мисля за почивки и празници", каза още носителят на 24 титли от "Големия шлем".

*Още новини за тенис ще откриете в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички