Виктория Азаренка напусна временно свой мач от Ролан Гарос заради студеното време


Виктория Азаренка напусна временно свой мач от Ролан Гарос заради студеното време
Снимка: Getty Images/Guliver

2358 0

Още в началото на турнира от Големия шлем Ролан Гарос се стигна до скандал. Това се случи по време на мача при жените между бившата номер 1 Виктория Азаренка и Данка Ковинич. А причината бе студеното време, което цари в Париж.

И двете тенисистки бяха стабилно облечени и пристигнаха с палто. Те бяха видимо затруднени от метеорологичните условия и след само 3 гейма, при първата пауза, Азаренка поиска да говори със супервайзъра, защото времето се влошаваше, а съдията не прекратяваше двубоя.

Ууд, който изчакваше за допълнителни инструкции от рефера на турнира, призова Азаренка да изчака още няколко минути на корта, за да видят дали дъждът ще премине. Двукратната шампионка от Australian Open обаче нямаше такива намерения и си тръгна.

"Вие не играете, така че нямате идея какво са условията. Аз съм долу да играя, но това става абсурдно. Няма да стоя тук, защото ще замръзна. 8 градуса е. Живея във Флорида и съм свикнала с топло време" - сподели тя. В крайна сметка по-късно двете изиграха своя двубой и Азаренка спечели с 6:1 6:2 за малко повече от 1 час игра.

A ето кога започват Григор Димитров и Цветана Пиронкова на Ролан Гарос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички