Ето кога започват Григор Димитров и Цветана Пиронкова на Ролан Гарос


Ето кога започват Григор Димитров и Цветана Пиронкова на Ролан Гарос
Снимка: Getty Images/Guliver

3830 0

Станаха ясни ориентировъчните дни, в които Григор Димитров и Цветана Пиронкова ще започнат на "Ролан Гарос". Първата ни ракета при мъжете ще стартира срещу Грегоар Барер или в понеделник (28 септември), или във вторник (29 септември). Това обявиха организаторите, които все още не са предоставили официалната програма.

Стана ясно само, че състезателите от горната половина на схемата при мъжете, където водач е световният №1 Новак Джокович, ще започнат в понеделник или вторник. Същото важи за представителите при дамите от долната половина на схемата.

Жените от горната част ще започнат в неделя или понеделник, което означава, че тогава ще гледаме мача на Цветана Пиронкова с Андреа Петкович. Цвети е в горната половина на схемата, където е и Серина Уилямс. Именно Уилямс може отново да се изпречи на пътя на Пиронкова, при това още във втория кръг на надпреварата. Американката ще се изправи срещу добре познатата й Кристи Ан, която се изправи срещу нея в първия кръг и на US Open. Междувременно, Григор Димитров се завърна в топ 20 преди старта на Ролан Гарос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички