В ранен мач Григор Димитров стартира срещу Макензи Макдоналд в Пекин


В ранен мач Григор Димитров стартира срещу Макензи Макдоналд в Пекин
Снимка: Getty Images

1293 0

Ясно е кога Григор Димитров стартира на турнира в Пекин. Българинът ще се изправи срещу Макензи Макдоналд. Двамата излизат един срещу друг в първи мач на корт "Brad Drewett" в петък (29 септември). Двубоят е насрочен за 07:30 ч. българско време.

Четвърти мач помежду им

Григор и Макензи ще се изправят един срещу друг за четвърти път, като два от двубоите се изиграха през този сезон. До този момент Гришо води с 2:1 срещу опонента си, като американецът спечели в Маями през 2022 г. Българинът пък записа победи на Australian Open през 2018 г. и във Вашингтон тази година.

Григор е в потока на Яник Синер с когото може да се изправи на 1/4-финал, а в същата половина от схемата е и топ поставеният Карлос Алкарас. Той започва срещу квалификант, но още във втори кръг може да играе с Карен Хачанов или Лоренцо Музети, а в потока му е и Каспър Рууд.

Понастоящем Макдоналд е №39 в ранглистата и участва с "уайлд кард". Преди няколко дни американецът игра четвъртфинал в Джухай, където загуби от бъдещия шампион Карен Хачанов. Междувременно стана ясно, че Григор е дал заявка за още един турнир, което означава, че през октомври няма да има изобщо почивка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички