"Много ми харесва, винаги го подкрепям": Шарапова посочи любимия тенисист - Григор Димитров ли е това?


"Много ми харесва, винаги го подкрепям": Шарапова посочи любимия тенисист - Григор Димитров ли е това?
Снимка: Getty Images / Guliver

17495 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е бил във връзка с някои световноизвестни и зашеметяващи дами. Според мнозина най-класната такава до момента е бившата номер 1 в тениса при жените - Мария Шарапова.

Двамата бяха една от любимите двойки в тениса и прекараха заедно близо три години. Шарапова обаче вече е с британския богаташ Александър Гилкс. Шарапова вече е и майка, след като се роди първото ѝ дете, за което тя самата разкри в социалните мрежи преди време.

Миналото ѝ с Григор изглежда много далеч. В скорошно интервю за подкаста на Рене Стъбс тя бе запитана кои са фаворитите ѝ в ATP Тура. Сред младоците тя избра Яник Синер, като двамата се познават от години.

Дългогодишният треньор на италианеца Рикардо Пиати преди бе наставник на Шарапова и той бе факторът, който ги е свързвал. Ето какво сподели тя за подкаста на Рене Стъбс:

"Рикардо Пиати, който бе последният треньор в кариерата ми, работеше със Синер в продължение на много години. Запознах се с Яник в академията на Рикардо в Италия и няколко пъти тренирахме заедно. Много ми харесва скромността на Яник и винаги го подкрепям и се надявам да побеждава.

Много ми харесва да гледам играчите от младото поколение. Мъжкият тенис притежава аура, която е очевидна. Там можете да видите огромно разнообразие от стилове и характери, демонстрирано от играчи от най-различни части на света. Конкуренцията там е на много високо ниво и мисля, че мъжкият Тур няма никаква причина да се притеснява за бъдещето си" - сподели Шарапова.

За Григор Димитров пък предстои участие в Пекин. Гришо е от неизгодна позиция след тежък жребий за Пекин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички