В последен мач на централния корт Григор Димитров ще търси място на полуфиналите в Чънду


В последен мач на централния корт Григор Димитров ще търси място на полуфиналите в Чънду
Снимка: БГНЕС/ЕПА

3344 0

Григор Димитров научи програмата си за 1/4-финалите на турнира в Чънду. Тази сутрин той победи перуанеца Хуан Пабло Васия с 6:4, 6:3 за малко над час и половина игра. Благодарение на това записа победа номер 400 в своята професионална кариера.

Следващ съперник ще е световния №53 Кристофър О’Конъл. Той преодоля Таро Даниел от Япония. Димитров води с 2-0 в преките сблъсъци, включително и победа на турнира в Женева по-рано през годината.

Кога е мачът на Григор?

Мачът помежду им е четвърти на централния корт в неделя (24 септември), като програмата започва в 8 часа българско време. Първият двубой е между Джордан Томпсън и Роман Сафиулин, след което вторият в схемата Лоренцо Музети ще се изправи срещу Артур Риндеркнеш.

Победителят от сблъсъка между Александър Зверев и Павел Котов ще играе със седмия поставен Миомир Кецманович, преди да дойде момента за двубоя между Димитров и О’Конъл. Освен юбилейната си победа Григор записа още едно постижение, с което може да се гордее.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички