"Почти се просълзих" - изненадаха Григор Димитров със специален подарък след юбилейната победа (СНИМКА)


"Почти се просълзих" - изненадаха Григор Димитров със специален подарък след юбилейната победа (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

4779 0

Първата ракета на България Григор Димитров бе много довоелн от победата си срещу Хуан Пабло Варияс на 1/8-финалите на турнира в Чънду. Тя му осигури трети 1/4-финал в кариерата му в този турнир, а и мачът бе по-специален, тъй като постигна победа номер 400 в професионалата си кариера.

Григор този път не скри емоциите си

"Много съм щастлив отново да съм тук и да играя пред вас. Феновете бяха невероятни през цялата седмица. Благодаря на всички вас за топлото посрещане. Последните години бяха трудни за всички. Радвам се, че се завърнах, а още повече, че го направих с победа. Чудесно е да видя някои познати лица. Феновете са страхотни и наистина се радвам, че започнах успешно турнира", заяви Гришо след двубоя. 

Той бе видимо развълнуван, след като разбра за юбилейния си успех, за който и получи подарък от организаторите. Специален плакет за 400-та си победа и плюшена панда.

"Почти се просълзих. Честно казано, не бях наясно с тази статистика. Годината за мен до момента е доста луда. Чувствам се смирен. След толкова много години в Тура винаги е специално да запишеш подобно постижение. Да имам 400 ATP победи е нещо наистина великолепно. Много съм щастлив". Освен това той се превърна и в първия тенисист, роден след 1990 година с толкова много победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички