В петък Григор Димитров ще се бори за място на полуфиналите в Марсилия, ето от колко часа е двубоят


В петък Григор Димитров ще се бори за място на полуфиналите в Марсилия, ето от колко часа е двубоят
Снимка: Getty Images

1736 0

Ясно е кога Григор Димитров ще се изправи срещу Александър Бублик на 1/4-финала на турнира в Марсилия. Техният двубой е трети от петъчната програма на централния корт.

Началото на програмата е от 13:30 ч. с мач на двойки между Арнеодо/Вайсборн и Маю/Мартен, а не преди 15:30 е двубоят между Хуберт Хуркач и Майкъл Имер. След тях на корта ще излезе и Григор Димитров.

Дотук Димитров и Бублик са се срещали четири пъти, а балансът е 2:2. Българинът загуби първите два мача, но след това записа чисти победи в Синсинати 2021 и Индиън Уелс през миналата година. До момента двамата не са се изправяли един срещу друг на закрито.

Преди срещата между двамата Григор заяви: "Той е способен да играе страхотен тенис, но аз също съм. Много е важно винаги да се стремиш да се представяш по-добре, отколкото в предходния мач". А какво друго сподели след победата си днес срещу Брауер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички