В Италия за Пиронкова: Нанася тежки уроци на нещастните си противници


В Италия за Пиронкова: Нанася тежки уроци на нещастните си противници
Снимка: Getty Images/Guliver

1471 0

Бившата първа ракета на България Цветана Пиронкова продължава да получава похвали и комплименти за своето чудесно представяне на US Open 2020. Пловдивчанката се завърна в тениса след 3-годишно отсъствие, тъй като роди сина си Александър. Още на първия си турнир обаче - на US Open, Пиронкова прави фурор, след като взе 3 победи и достигна осминафиналите с чудесна игра.

"Магията на Пиронкова", отбелязва първият тенис сайт в Италия ubitennis.com. "След като отсъства от Тура в продължение на 3 години и вече е майка на малкия Александър, Цветана продължава да изненадва със своето приказно завръщане. С тенис, не само преоткрит, но по-твърд и отровен от всякога, 32-годишната бивша номер 31 нанася тежки уроци на нещастните си противници", посочва авторът.

В друг материал същото издание пише за българката и Виктория Азаренка, че "надпреварата на супермайките продължава". "Терените в Ню Йорк, толкова по-бързи от обикновено, биха могли да направят Пиронкова труден противник за всеки в оставащата част от турнира. Въпреки че централните кортове, където тя ще играе оттук нататък, са малко по-бавни, историята започва да става интересна за нея", пише ubitennis.com. А какво каза следващата съперничка на Пиронкова - Ализе Корне, за нея вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички