Тотална гавра: Медведев обясни средния пръст след Григор Димитров в Париж - направи всички на клоуни (ВИДЕО)


Тотална гавра: Медведев обясни средния пръст след Григор Димитров в Париж - направи всички на клоуни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3940 0

Григор Димитров записа една от най-големите победи в кариерата си, след като сломи световния номер 3 Даниил Медведев. Руснакът пък не сдържа нервите си и избухна срещу местната публика на турнира в Париж, част от сериите "Мастърс 1000".

Той показа среден пръст, след като получи солидна доза освирквания. Всичко започна, след като той изпълни сервис, въпреки че Григор не беше готов да посреща. Оттам до края публиката беше настроена срещу него.

Въпреки това той се изказа нагло след срещата и сподели, че изобщо не е имало среден пръст за феновете. По думите му той просто е гледал ноктите си и нямало как направи нещо подобно спрямо "прекрасната" публика в Париж-Берси.

"Да съм показал среден пръст ли? Просто си погледнах ноктите. Не е нищо повече от това. Как бих могъл да направя подобно нещо на "прекрасната" публика в Париж-Берси? Мисля, че няма значение дали става въпрос за Франция, или за друго място. Смятам, че зависи от турнира, моето поведение и това на публиката.

Имам много приятели французи, които не харесват тази надпревара и вероятно имат своите причини. Самият аз играх много по-добре, когато нямаше публика. Ще кажа само това" - заяви Медведев.

Григор Димитров пък се класира за осминафиналите в турнира. Там ще срещне намиращия се в добра форма Александър Бублик. Мачът започва в 12:00 часа българско време и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички