Тенис величие: Този Карлос Алкарас е най-добрият, който съм виждал, дори е пред Джокович


Тенис величие: Този Карлос Алкарас е най-добрият, който съм виждал, дори е пред Джокович
Снимка: Getty Images

2628 0

Бившият номер 5 в световния тенис Джими Ариас заяви, че Карлос Алкарас е по-добър от Новак Джокович в най-добрия си вид и че неговото върхово ниво е най-доброто, което някога е виждал.

Бившият американски тенисист заяви, че представянията на Алкарас са били невероятни и не скри симпатиите си към него в подкаста "Tennis Channel’s Inside-In".

"Преди финала на Уимбълдън няколко души ме попитаха и аз казах – и това може би звучи налудничаво, но – този Алкарас е най-добрият, който съм виждал, дори минава Джокович", каза Ариас.

"Това е най-доброто ниво, което съм виждал – Алкарас е в най-добрия си вид. Не знаех дали ще успее да го направи на финал на Уимбълдън срещу Джокович, но също така знаех, че ще бъде по-спокоен, отколкото беше на Ролан Гарос и в крайна сметка, му се получи", добави още бившият тенисист.

Припомняме, че по-рано през месеца Карлос Алкарас и Новак Джокович се изправиха един срещу друг на финала на Уимбълдън. Двамата направиха истинско зрелище на Централния корт, в което надделя Карлитос след близо 5-часова схватка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бащата на Джокович "скочи" на журналист, за да защити Ноле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички