Григор: Да имаш Агаси в щаба си е безценно, свърза ни братство


Григор: Да имаш Агаси в щаба си е безценно, свърза ни братство
Снимка: Getty Images/Guliver

3015 0

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров стартира новия сезон с победа в два сета в последния си мач през 2018 г. Българинът се наложи с 6:3, 6:4 над японеца Йошихито Нишиока в първия кръг от турнира в Бризбън. Хасковлията бе доволен от победата и сподели, че да имаш Андре Агаси в щаба си е безценно.

"Всяка година е ново начало. Винаги е хубаво да започнеш добре, да запишеш добри резултати на старта. Първият мач не е лесен, все още сме 2018 г.. Трябва да си готов да преодоляваш всяко препятствие, което се появи на пътя ти. Мисля, че нямам поводи да съм недоволен, хубава победа. Единственият начин да си върнеш позициите, е да печелиш мачове, когато го правиш, трупаш и повече самочувствие", сподели Димитров след мача. 

"В екипа сме уверени и настроени оптимистично. Да имаш в щаба си Андре Агаси е безценно. Връзката ни е специална и се надявам нещата да продължат да се развиват позитивно. Свързва ни приятелство, братство. Той помага много с работата на корта, но предлага и един по-различен поглед. Двамата с Дани Валверду са чудесен тандем, трябва да бъда изключително доволен, че зад мен има двама толкова големи специалисти", коментира още Григор.

Как оценяват от ATP шансовете на Григор за завръщане в топ 5 - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички