Стефанос Циципас с експресна победа над Джон Иснър в Акапулко


Стефанос Циципас с експресна победа над Джон Иснър в Акапулко
Снимка: Getty Images/Guliver

999 0

Стефанос Циципас се класира за 1/4-финалите на турнира в Акапулко след победа в два сета над Джон Иснър - 6:3, 6:2. Световният номер 5 изигра силен мач и не остави никакви шансове на опонента си. Следващият опонент на поставения под номер 1 в схемата грък ще бъде Феликс Оже-Алиасим, който по-рано победи Себастиан Корда с 6:3, 6:4.

Световният номер 7 Александър Зверев също се класира за 1/4-финалите на турнира след сравнително лесна победа с 6:4, 6:3 над Ласло Джере от Сърбия. Зверев започна колебливо, но постепенно намери ритъма си и записа още една чиста победа в надпреварата. За място на полуфиналите Зверев ще се изправи срещу осмия в схемата Каспър Рууд.

По-рано днес Григор Димитров победи Миомир Кецманович и също се класира за 1/4-финалите на турнира. Там той ще срещне италианеца Лоренцо Музети, който е под номер 120 в световната ранглиста. При евентуална победа, българинът ще спори на 1/2-финалите с победителя от двойката Циципас - Оже-Алиасим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички