Смехът е гарантиран! Григор Димитров и Новак Джокович тренираха заедно в Париж (ВИДЕО)


Смехът е гарантиран! Григор Димитров и Новак Джокович тренираха заедно в Париж (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4115 0

Ракета номер едно на България Григор Димитров в пореден ден се подготвяше за участието си на турнира в Париж, част от сериите "Мастърс" на ATP. Преди няколко дни той тренира с испанеца Пабло Кареньо Буста, а в неделя вечер проведе занимание със световния номер 1 Новак Джокович.

Разбира се, това е гаранция за смях и качествени удари (на първото видео под материала ще можете да видите сериозната част от тренировката им, а на кадрите след него по-забавните моменти от тяхното занимание).

Всъщност, последният двубой на това състезание за българския състезател бе именно срещу сърбина, след като двамата играха през 2019 година, когато Джокович спечели, макар и трудно, с 2:0 сета - 7:6(5:), 6:4 в отделните части.

Двамата са в отлични приятелски отношения, като за пореден път го демонстрираха. Те се бяха засекли още в началото в Париж, когато отново го показаха. При последната им тренировка пък един от по-забавните моменти бе, когато след една точка Джокович изкрещя зверски, сякаш е спечелил турнир от Големия шлем. След това пък шеговито се обърна към Димитров с думите: "Извинявай, човече, трябваше да го направя".

Междувременно стана ясно и кога точно започва Григор Димитров участието си в Париж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички