След над година "мълчание" там: Григор Димитров се похвали и посочи какво предстои


След над година "мълчание" там: Григор Димитров се похвали и посочи какво предстои
Снимка: Getty Images

5487 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се радваше на чудесно представяне при турнето си в Азия. По време на него той стигна до победа номер 400 в кариерата си, а в края му стигна полуфиналите в Шанхай (Мастърс 1000) за първи път.

Освен това записа и една от най-паметните победи в кариерата си, надделявайки над Карлос Алкарас. С тези си игри 32-годишният българин се изкачи до 16-о място в световната ранглиста на ATP.

По повод представянето си Гришо се завърна в личния си профил в социалната мрежа Twitter (X). Той нямаше собствена публикация там от 30-и август 2022 година, когато поздравява Серена Уилямс.

"Завръщането му" в тази социална мрежа бе чрез думи, с които признава, че е доволен от себе си и играта, която показва. Освен това посочи и че занапред ще продължи да се развива.

"Специално турне в Азия, което бе изпълнено с много емоционални моменти и вече над 400 победи в кариерата ми. Като цяло, в момента съм в добър момент от играта си. Продължаваме да учим, растем и да се развиваме със солидния отбор, който е около мен" - гласяха думите му.

А 2023-та бе успешна и финансово за Григор Димитров: Колко пари изкара от участия в турнири?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички