Шварцман, срещу който Гришо счупи 3 ракети: Сега сме приятели


Шварцман, срещу който Гришо счупи 3 ракети: Сега сме приятели
Снимка: Gulliver/GettyImages

1402 0

Аржентинският тенисист Диего Шварцман разкри, че с българската първа ракета Григор Димитров са станали приятели, след финала в Истанбул миналата година, спечелен от него.

Двубоят през май 2016 г. ще се запомни с това, че българинът се изнерви, че нещата му на корта не вървят и получи емоционален срив. Григор загуби решителния трети сет на нула, след като скъса 5 кордажа и счупи 3 ракети.

"Сега той е мой приятел. Той беше на няколко други финала преди Истанбул и сервираше за мача във втория сет срещу мен. Той беше нервен, така че малко обезумя и започна да чупи ракетите си. За мен беше малко разочароващо, тъй като исках да спечеля титлата с първия си шанс", обясни Шварцман пред tennis.com.

"Но след като Григор и аз поговорихме за това съблекалнята, всичко беше ок. Той беше просто нервен и разочарован от себе си. Той е голям човек извън корта. Просто беше странно какво се случи. Ние сме приятели и след този мач често сме тренирали заедно и правим различни неща извън корта. Той е добро момче", заключи аржентинецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички