Ще участва ли Григор Димитров на US Open?


Ще участва ли Григор Димитров на US Open?
Снимка: Getty Images/Guliver

1364 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров все още не знае дали ще участва на турнира от Големия шлем US Open. През 2019-а българинът достигна до 1/2-финалите на надпреварата, но през тази година коронавирусът преобърна спорта и дори физическата форма на Григор, който също преболедува вируса.

"US Open? Не съм решил. Не съм сигурен, че ще мога да се възстановя толкова бързо или да летя със самолет. Трябва отново да подложа тялото си на доста строг режим. Едва преди 10 дни си стъпих на краката. Ще е амбициозно да отида да играя и не знам как ще реагира тялото ми", коментира Димитров.

"Трябва да видя в каква физическа форма ще бъда. Да се надяваме, че ще имам и психиката да се справя. Мисля, че много играчи определено са объркани какво да правят. Няма криене. Разбира се, когато има по-голяма яснота за турнира, ще можем да седнем с екипите си и да обсъдим възможността да играем на US Open", добави още ракета №1 на България.

А какви каза Григор Димитров след двете му загуби на демонстративния тенис турнир "Ultimate Tennis Showdown" и какви са впечатленията му от прекарания коронавирус - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички