Серина Уилямс загатна, че ще се завърне на корта за „Уимбълдън“


Серина Уилямс загатна, че ще се завърне на корта за „Уимбълдън“
Снимка: AELTC/Jed Leicester - Pool/Getty Images

1050 0

Серина Уилямс намекна, че ще играе на започващия след около 2 седмици „Уимбълдън“. 40-годишната носителка на 23 титли от турнирите по тенис от „Големия шлем“ в момента е извън първите 1200 в световната ранглиста при жените, защото не е участвала на нито един официален турнир от предходното издание именно на надпреварата в Лондон.

Тогава тя отпадна още в първия кръг след загуба от представителката на Беларус Аляксандра Саснович.

Серина ще трябва да получи "уайлд кард" от организаторите за участие заради ниския си ранкинг. Това обаче няма да бъде проблем предвид значимите и постижения за тениса и седемте титли на "свещената трева".

Уилямс се нуждае от само още една титла от турнирите от "Големия шлем", за да се изравни на върха във вечната класация по най-много трофеи с лидерката Маргарет Корт.

Серина публикува снимка в „Инстаграм“, на която се виждат краката и маратонките и, стъпили върху тревен корт. Към снимката е добавено описание "SW19", което е пощенският код на "Ол Ингланд Клъб", където се провежда турнирът "Уимбълдън", както и текстът "2022. Ще се видим там".

А ето какво се случва с Рафа Надал и дали той ще играе на „свещената трева“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички