Серина Уилямс за Цветана Пиронкова: Историята ѝ е страхотна, винаги я подкрепям


Серина Уилямс за Цветана Пиронкова: Историята ѝ е страхотна, винаги я подкрепям
Снимка: Guliver/GettyImages

1419 0

Една от най-великите тенисистки за всички времена - Серина Уилямс, се изказа много ласкаво за Цветана Пиронкова. Двете ще се изправят една срещу друга на турнира в Мелбърн от сериите WTA 500 - "Яра Валей Класик", само месеци след епичния им сблъсък на US Open.

"За мен е важно да виждам какво прави тя и какво правя аз. Винаги я подкрепям. Историята ѝ е страхотна и тя е прекрасен човек. Всичко се разви добре за мен. Поради контузията в ахилеса не можех да тренирам дълго време, имах нужда от време за възстановяване. Ако турнирът (Australian Open) се бе провел в обичайния си период (преди месец), най-вероятно нямаше да дойда. Сега използвах това време за възстановяване и се чувствам добре" - сподели Уилямс.

Колкото до победата си над Дария Гаврилова, която и осигури сблъсък с Пиронкова, тя заяви: "Хубаво е да съм отново тук. Определено бях концентрирана и опитвах да направя нещата, върху които работих. За мен това бе добър мач. Изобщо не беше лесно. Имаше много разигравания и много движение, тя е оттук, така че бе трудно да играя срещу нея".

А с мача срещу Серина Уилямс, символичното съвпадение в жребия за Цветана Пиронкова в сравнение с US Open продължава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички