Саша Зверев продължава да виси и за US Open


Саша Зверев продължава да виси и за US Open
Снимка: Getty Images

1442 0

Александър Зверев е малко вероятно да се възстанови навреме за Откритото първенство на САЩ по тенис, което започва 29-ти август. Световният №2 при мъжете получи тежка контузия по време на полуфиналния двубой срещу Рафаел Надал на Ролан Гарос.

Той претърпя операция на връзки на глезена на десния си крак. Саша в момента се възстановява, но не се нагърбва с точна дата за завръщането си на корта.

Саша се възстановява добре и се надява, че ще бъде готов за Откритото първенство на САЩ. Въпреки това, все още е прекалено рано да се каже дали той ще може да играе в него, или не“, обяви говорител на тенисиста.

Зверев, който достигна финала на надпреварата на "Флашинг Медоус" през 2020 година, пусна видео в социалните мрежи, от което става ясно, че вече се движи без помощта на патерици. По-рано през седмицата той потвърди участие на турнира в Токио от 3 до 10 октомври.

Финалите на Купа „Дейвис“ в Хамбург изглеждат по-реалистични, но стискаме палци той да бъде готов и по-рано. Със сигурност ще трябва да изиграе няколко мача преди Токио“, заяви още говорителят на играча.

А ето срещу кого ще се завърне на корта Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички