Рафаел Надал разкри плановете си за остатъка от годината


Рафаел Надал разкри плановете си за остатъка от годината
Снимка: Getty Images/Gulliver

1758 0

Втората ракета в света Рафаел Надал разказа за плановете си за остатъка от сезон 2020 и обясни, че все още не е решил нищо за евентуалните си участия в турнири. Само преди два дни испанецът спечели своята 20-та титла от Големия шлем, изравнявайки рекорда на Роджър Федерер.

"Не знам какъв ще бъде календара ми за останалата част от сезона. Не мога да кажа дали ще играя повече през 2020 г. Още не съм решил дали ще се придържам към обичайното си разписание или няма да играя до следващата година. Предстои ми да взема решение", започна Надал.

"Трябва да поговоря със семейството ми и екипа по повод заключителния турнир на АТР и други съревнования, особено тези, които стартират в близките дни. Трябва да се успокоим, да анализираме ситуацията и да направим следващата стъпка.

В Австралия ще бъдем поставени под доброволна двуседмична карантина преди началото на турнира. Настоящата ситуация изисква умни и правилни решения. В последните дни мислих за Ролан Гарос, в плановете ми ще се фокусирам в скоро време", добави още испанецът.

А какви бяха първите думи на Надал след спечелването на титлата на Ролан Гарос - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички