Против законите на физиката - Григор Димитров с удара на сезона във Вашингтон (ВИДЕО)


Против законите на физиката - Григор Димитров с удара на сезона във Вашингтон (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

11710 0

"Олеле! Време е за шоу, Григор Димитров" - това е реакцията на коментатора на двубоя от осминафиналите във Вашингтон а българския тенисист, когато Гришо записва "удара на турнира". 

В типичен за тениса стил, той е изключително обран, но ако това, което направи българинът, беше сторено на футболния терен, коментаторът щеше да изпадне в прединфарктно състояние. 

Удар №1 на турнира, а защо не и на годината 

При резултат 5:2 за Григор и 15:15 във втория сет Руусувуори беше на сервис и взе предимство в разиграването. Димитров обаче беше във вихъра си, демонстрира фантастична координация на тялото и записа фантастична защита по цялата основна линия. 

Финландецът опита атака по единия, а после по другия диагонал, и то от воле, но като по чудо Григор не просто стигна топката, а успя да реализира абсурден уинър - той предварително се затича, топката го "свари" в слаба позиция, българинът успя да се обърне и с фалциран удар придаде невъзможна траектория на топката - уинър и точка за българина. 

Той дори се извини на своя опонент за удара, а в социалните мрежи веднага се завъртяха стотици хиляди гледания на "хот шот"-а на Димитров. 

Ето го и за кеф на всички тези, които досега не са го виждали, а след това вижте как Мадалина беше умилена от решение на Гришо: С любимия е по-вълнуващо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички