Мадалина умилена от решение на Гришо: С любимия е по-вълнуващо


Мадалина умилена от решение на Гришо: С любимия е по-вълнуващо
Снимка: Instagram

61407 0

Приятелката на Григор Димитров - Мадалина Генеа, призна, че той е поискал да я придружи на филмовия фестивал в Маратея, където спечели награда. Румънката споделя, че присъствието на любимия ѝ на събитието е било благословия за нея, тъй като досега винаги е била сама в подобни моменти.

"За първи път имам до себе си своя партньор, когато получавам награда, не ми се е случвало досега и много се радвам. Любовта е силна емоция и да имаш човек до себе си, който те подкрепя, споделя с теб мигове е още по-вълнуващо", заяви Генеа за "Diva and Womanthe young".

"Неговият избор бе да дойде с мен в Маратея и това ме направи щастлива, че мога да внеса част от личния си живот в работата си, тъй като винаги съм правила всичко сама. Този път знам с кога да си кажа "наздраве" за тази награда", допълва актрисата и модел.

През август Мадалина ще навърши 36 години и признава, че не може да си пожелае повече щастие от това, което има. "Всичко най-добро за дъщеря ми, щастието и поздравите на семейството ми, които са най-важното нещо в моя живот. Аз съм късметлийка и всъщност имам всичко, което искам, така че се надявам това да си остане така", пожела си красавицата. По-рано Гришо и Мадалина бяха на специално за тях място, на което красавицата изуми с облекло, а Гришо - с усмивка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички