От Sofia Open разясниха защо Григор Димитров няма да участва в турнира


От Sofia Open разясниха защо Григор Димитров няма да участва в турнира
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2742 0

Първата ракета на България Григор Димитров е имал желание да участва в домашния турнир Sofia Open 2023. Неуредиците около провеждането му обаче са провалили тази възможност, както и решение на екипа на звездата. Това обяви турнирният директор Орлин Станойчев.

"Лично разговарях, пратих имейл на Георги Стоименов. Той каза, че е приключил сезонът му, тъй като този турнир по принцип не бе предвиден и, за съжаление, сезонът му е приключил.

Спомена, че ако имаше шанс да се класира за Мастърса, на 100 % щеше да участва, но тъй като няма шанс да се класира, просто такова решение е взел екипът му. Разбира се, първият човек, който поканих, беше той", заяви Станойчев, цитиран от dsport.bg.

Той сподели още, че уайлд кард за надпреварата в българската столица са получили Димитър Кузманов и Александър Лазаров (сингъл) и Александър Донски с Лазаров, Пьотрс Нестеров с Янаки Милев (двойки). Третият се пази за чужденец. Жребият за Sofia Open 2023 ще бъде в петък (03.11.23 г.). А ето кога и къде ще се състои Sofia Open 2023.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички