Григор Димитров трогнат от подкрепата, даде обещание за следващия сезон (ВИДЕО)


Григор Димитров трогнат от подкрепата, даде обещание за следващия сезон (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3286 0

Най-добрият ни българки тенисист Григор Димитров публикува специално видео с благодарности за цялата подкрепа, която получи по време на Мастърса в Париж. Гришо игра великолепно във френската столица и стигна до финал, където обаче загуби от световния номер 1 Новак Джокович.

Емоционален Григор с благодарности

"Благодарен съм. Всички съобщения, цялата подкрепа и любовта, които получих, са трогателни. Просто искам да благодаря за всичко на всички, които бяха с мен по време на това пътуване. Благодаря ви за незабравимото преживяване на Мастърса в Париж", написа Григор след официалния край на сезона му.

Той обаче обяви, че вече мисли за следващия и няма търпение отново да е на корта. "Миналата нощ беше толкова емоционална и изморителна. Ще продължа да се боря и да опитвам да стана по-добър. Очаквайки, разбира се, с нетърпение следващия сезон. Искам да благодаря на феновете, семейството ми, екипа ми. Всички бяха изключително подкрепящи и оценявам това много. Атмосферата беше просто уникална", допълни Гришо във видеото. А след финала българинът направи скок и в ранглистата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички