Организаторите на Sofia Open с информация за бъдещето на турнира


Организаторите на Sofia Open с информация за бъдещето на турнира
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

685 0

Организаторите на турнира по тенис Sofia Open и Българската федерация по тенис разпространиха позиция относно бъдещето на надпреварата. На по-ранен етап излезе информация, според която съществени неща от надпреварата ще се променят съвсем скоро.

"Sofia Open иска да внесе яснота заради всички съмнения, породени от информация, която в момента циркулира в медиите. В публикувания календар на АТП за 2023 година датите на Купа Дейвис са в конфликт със Sofia Open. Това създава проблем за Sofia Open, тъй като през февруари 2023 година националния отбор на България ще гостува на Нова Зеландия в мач за влизане в Световна група I на Купа Дейвис", се казва в съобщението.

"В този контекст се извършва текущо преструктуриране на календара и АТП е в дискусии с партньорите на Sofia Open – Brandplus и Българската федерация по тенис. Официално ще информираме обществеността за решението и бъдещето на Sofia Open веднага след като тази информация стане достъпна за разкриване и споделяне с всички. Благодарим за търпението и разбирането по този въпрос", завършва официалната позиция.

Вижте спекулациите около бъдещето на надпреварата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Айсберги, камъни, китове, 1 седмица в годината: ФИФА и природата НЕ убиха футбола там (ВИДЕО)

Футболът е един от най-великите и обичани спортове в световен мащаб. И напук на твърдението, че нищо не е по-силно...

Реклама
Най-четени новини

виж всички