Шампионът Хюслер: Щях да бъда доволен да премина първите няколко кръга


Шампионът Хюслер: Щях да бъда доволен да премина първите няколко кръга
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1234 0

Новият шампион на Sofia Open Марк-Андреа Хюслер сподели емоциите си след спечелването на титлата. Това стана факт след победата му във финала над Холгер Руне от Дания.

"Изиграх страхотен двубой, със сигурност. Просто се опитах да играя тенис, да остана фокусиран и спокоен. Изключително щастлив съм. София вече е сред любимите ми градове. Никога не съм очаквал, че ще спечеля АТР турнир, но ето, че това се случи", започна швейцарецът на корта след успеха.

"Холгер, ти си страхотен човек, продължавай да работиш усърдно. Сигурен съм, че ти предстоят още много успехи", каза Хюслер по време на церемонията по награждаването.

"Цялата седмица беше истинска приказка за мен. Щях да бъда доволен да премина първите няколко кръга, а сега държа трофея в ръцете си. Беше огромно удоволствие да бъда тук. Имах страхотна седмица, харесва ми тук", добави новият шампион.

"Ти си труден за побеждаване, за мен не е лесно в момента, но поздравлениq за теб и екипа ти. Благодарности на организаторите, на подавачите на топки, на съдиите, на всички, които направихте тази седмица възможна. Беше невероятно изживяване. Благодаря и на моя екип, много съм щастлив, че бяхме заедно", каза Руне, след като получи купата си за финалист на Sofia Open 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички