Новак Джокович съсипа Камерън Нори, днес започват 1/2-финалите (ВИДЕО)


Новак Джокович съсипа Камерън Нори, днес започват 1/2-финалите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1366 0

Новак Джокович завърши със стил участието си в "Зелената група" на Финалите на АТП, след като смаза влезлия като резерва в турнира Камерън Нори с 6-2, 6-1 за един час и десет минути игра на корта.

Всичко в групата вече бе ясно и световният номер 1 бе сигурен участник в полуфиналната фаза на надпреварата, докато правещият страхотен сезон британец, който влезе на мястото на отказалия се поради контузия Стефанос Циципас, нямаше шансове да продължи напред.

След победите си над Каспер Рууд и Андрей Рубльов, сърбинът изнесе лекция на Нори и му даде само три гейма, реализирайки пет пробива за крайния успех. Ноле завърши с 81% спечелени точки на първи сервис, спаси единствената възможност за пробив пред британеца и приключи с баланс 21-9 при уинърите и непредизвиканите грешки.

Сърбинът ще излезе срещу Александър Зверев в полуфиналите в Торино в 22:00 часа българско време, а по-рано в 15:00 ч. действащият шампион Даниил Медведев ще търси второ поредно класиране на финал срещу дебютанта Рууд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички