Новак Джокович със "съобщение" до "останалите" след титаничната победа на US Open


Новак Джокович със "съобщение" до "останалите" след титаничната победа на US Open
Снимка: Getty Images

8957 0

Един от най-добрите тенисисти на планетата - Новак Джокович, постигна трудна победа над сънародника си Ласло Джере с 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3 и си осигури място в следващия кръг на турнира от "Шлема" US Open в Ню Йорк.

Веднага след победата Ноле изпрати "съобщение" към "останалите" в турнира и даде сериозна заявка, че има желанието да триумфира на американска земя.

"Вижте, разбира се, да спечелите мач винаги е по-добре, отколкото да го загубите. Мисля, че съобщението е изпратено до останалата част от състезателите, че очевидно все още мога да играя пет сета през нощта. Да се върнеш от два сета изоставане винаги изпраща силно послание към бъдещите опоненти", заяви Ноле.

"Имам чувството, че повиших нивото си и разчитах играта му малко по-добре в третия, четвъртия и петия, отколкото в първите два сета. Беше изключително изнервящ мач", добави още сърбинът.

В следващия кръг от надпреварата Новак Джокович ще премери сили с хърватина Борна Гойо. Междувременно Зверев се чуди как Григор Димитров не е играл финал на турнир от "Големия шлем".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички