Новак Джокович се оплаква: Хората понякога си мислят, че съм фалшив


Новак Джокович се оплаква: Хората понякога си мислят, че съм фалшив
Снимка: Getty Images

1406 0

Една от легендите на съвременния тенис - Новак Джокович, наскоро говори за несправедливата и остра критика, на която е подложен от медиите, оплаквайки се, че хората често го смятат за фалшив, като самият той заяви, че не е такъв.

"Знам, че хората понякога си мислят, че съм фалшив, че правя определени неща, защото искам да бъда обичан. Не е така, аз винаги се опитвам да бъда максимално искрен", каза Джокович за "La Stampa"

"Мога да дам изключителен пример за това, което ми се случи около въпроса с ваксините. Изказах се за свободата да мога да правя каквото си искам с тялото си и веднага ме обвиниха, че съм против ваксините, което не е така. Ако не принадлежите към определен начин на мислене, бързо се превръщате в лошия човек. Това не е добре", добави Ноле.

Припомняме, че 2022-а година не бе най-леката за 21-кратния носител на титли от Големия Шлем. На него не му бе позволено да участва на "Australian Open", както и на "US Open" поради факта, че отказа да се ваксинира срещу COVID-19 и не бе допуснат в страните.

Следващата година (2023) се очаква да е по-щастлива за Ноле, след като той получи заветното "да", което ще му позволи да участва на "Australian Open".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички