Надал за Григор Димитров: Победих един от най-добрите тенисисти в света


Надал за Григор Димитров: Победих един от най-добрите тенисисти в света
Снимка: Getty Images/Gulliver

3040 0

Световният номер 2 Рафаел Надал бе изключително щастлив от победата срещу Григор Димитров на полуфинала в Акапулко с 6-3, 6-2, благодарение, на който се класира за финала. Българският тенисист имаше пробив преднина и в двата сета, но в крайна сметка записа 13-то поражение, но след двубоя Надал отправи големи комплименти към българина.

"Страхотна победа срещу един от най-добрите тенисисти в света и добър приятел. Получи се добър мач, той имаше шансове в началото на двата сета. Мисля, че успях да подобря нивото си на игра с течение на мача, така седмицата е много добра за мен", коментира испанецът след успеха.

Утре Надал ще се пита да спечели трета титла от Акапулко срещу американеца Тейлър Фриц, който победи сънародника си Джон Иснър в три сета. "Той играе добре, млад е, има страхотен сервис, страхотни удари от основната линия. Мачът ще бъде тежък и ще трябва да бъда на най-високо ниво и да бъда подготвен", сподели Рафа. А до кое място в ранглистата ще се изкача Григор след този полуфинал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички