Надал отвърна на Шаповалов: Той греши, но няма да враждувам с него (ВИДЕО)


Надал отвърна на Шаповалов: Той греши, но няма да враждувам с него (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1689 0

Бившият номер 1 Рафаел Надал коментира критиките към него от страна на Денис Шаповалов след техния двубой на Откритото първенство на Австралия. Шаповалов обвини, че организаторите на турнира проявяват двойни стандарти и се отнасят по различен начин към Надал, правейки компромиси за него.

"Шаповалов греши. Напълно логично е да си ядосан и афектиран, след като си загубил подобен мач. Харесвам Денис и не искам да враждувам с него. Той е страхотно момче, много е талантлив и съм сигурен, че го очакват няколко титли от Големия шлем. Още е млад, всички правим грешки на тази възраст", започна Надал.

"След като си играл толкова добре, но си загубил, е напълно нормално да си ядосан и разочарован. Мисля, че когато измине малко време, Денис ще осъзнае, че е сгрешил. Правилата са еднакви за всички и има съдия и супервайзор, които следят за тяхното прилагане."

"Реферът не може да сгреши в такава ситуация, защото има електронен таймер, а след изтичането на времето автоматично получаваш предупреждение. По време на преобличането ми персоналът ме предупреди, че след 1 минута трябва да се върна на корта."

"За мен времето е същото, както за всеки друг играч. Не мисля, че трябва да придаваме твърде голямо значение на казаното от Шаповалов. Лично аз няма да го направя", завърши Надал. Ето какво каза Шаповалов по адрес на Надал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички