На Australian Open подкрепиха Мъри със "SIUU" на Роналдо, Анди се ядоса: Изключително дразнещо (ВИДЕО)


На Australian Open подкрепиха Мъри със "SIUU" на Роналдо, Анди се ядоса: Изключително дразнещо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2168 0

Бившият номер 1 в тениса Анди Мъри се завърна на Australian Open за първи път от 2019 година насам и спечели срещу Николоз Басилашвили в истински петсетов трилър, завършил с 6:1, 3:6, 6:4, 6:7 (5), 6:4. Битката продължи почти 4 часа (3 часа и 55 минути).

Феновете на корта отпразнуваха победата му с... марковото "SIUU", което е запазена марка на футболната мегазвезда Кристиано Роналдо. Както е известно, португалецът отпразнува по този начин попаденията си от години насам и мнозина го копират.

Оказва се обаче, че това далеч не се е харесало на Анди Мъри. След двубоя той призна, че го е чувал и по време на тренировъчния си процес, като първоначално смятал, че го освиркват, но след това се усетил, че по този начин Роналдо празнува головете си.

"Първоначално си помислих, че ме освиркват, защото имаше хора, които го правеха и на тренировките ми вчера. Нямах представа защо. Но след още няколко пъти се замислих и си казах: "Не, те правят друго, мисля, че е това "SIUU" или каквото там прави Роналдо, когато вкара". И да, това беше изключително дразнещо" - призна Мъри след победата.

Явно този начин на отпразнуване е доста популярен към момента в Австралия, тъй като представителят на домакините Ник Кирьос отпразнува своята победа на старта на Australian Open именно със "SIUU" (можете да видите във второто видео под материала).

Австралийският тенисист по традиция се погрижи на феновете да не им е скучно с красиви отигравания и въпреки COVID той отпи от бирата на фен, а след това покани Джокович за двойки (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички