Мъри със завидно самочувствие: Нищо не ме притеснява преди мача с Григор


Мъри със завидно самочувствие: Нищо не ме притеснява преди мача с Григор
Снимка: Getty Images/Guliver

1550 0

Анди Мъри показа доста завидно самочувствие преди утрешния си двубой срещу Григор Димитров, който е в 12:00 часа българско време.

Срещата е осминафинал на Откритото първенство на Австралия в Мелбърн и, въпреки че при последната си среща с българина Мъри беше разпилян с 3:0, той сподели, че се чувства спокоен и, че всички тенисисти са имали слаби мачове.

"И на най-великите тенисисти в света се случва да имат по няколко лоши мача в годината", сподели Мъри пред вестник "Дейли Телеграф".

"Лошото беше, че всичко това стана на "Уимбълдън", но може да се случи на всеки в индивидуалните спортове.

Ако погледнете имена като Андре Агаси и Пийт Сампрас, дори и те са имали по няколко слаби мача в годината. Но сега заради постоянството, което демонстрират Федерер, Надал, Джокович и когато се случи нещо подобно, всички те питат какво става!

Сега обаче не очаквам да има такъв спад в играта ми. Спокоен съм, уверен съм в качествата си, всичко е наред и просто няма причина, поради която да съм притеснен преди този мач. В следващите няколко дни всичко ще е наред с мен", коментира Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички