Григор Димитров срещу Анди Мъри на Централния корт в удобно за България време!


Григор Димитров срещу Анди Мъри на Централния корт в удобно за България време!

2112 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи утре срещу Анди Мъри в безспорно най-интересния двубой от осминафиналите на Australian Open.

Победителят от епичния сблъсък ще бъде считан за основен фаворит за достигане на топ 4 след отпадането на Роджър Федерер в 3-ия кръг на надпреварата.

Организаторите са оценили високо срещата на Гришо с шотландеца, като той е заложен последен в програмата на Централния корт, като двубоят е определен за 12:00 часа българско време.

Преди това ще се изиграят 4 двубоя, единият от които е на приятелката на Григор Димитров - Мария Шарапова, която в мач от същата фаза ще се изправи срещу Шуай Пън.

Началният час на срещата между Гришо и Мъри зависи от двубоя между Симона Халеп и Янина Викмайер, които играят преди българина.

Иначе Димитров и Мъри са изиграли 6 двубоя помежду си, като шотландецът води с 4:2 победи, както и с 4:1 на твърда настилка.

През миналия сезон Григор достигна до четвъртфиналите в Мелбърн. При последната си среща с Мъри Димитров стигна до категоричен успех с 3:0 на "Уимбълдън".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички