Григор за мача с Мъри: Излизам, играя моя тенис и дано победя


Григор за мача с Мъри: Излизам, играя моя тенис и дано победя
Снимка: Getty Images/Guliver

1607 0

Григор Димитров обеща да вложи 100% от себе си в осминафиналния мач на Аустрелиън Оупън срещу Анди Мъри. Българинът разкри, че се вълнува от срещата с най-добрия британски тенисист.

"Това е един страхотен мач за мен. Винаги се вълнувам, когато трябва да играя срещу него. Паднах тежко от него в Париж, затова смятам, че това ще бъде интересен мач. Винаги съм обичал такъв тип предизвикателства. Мисля, че физически и психически съм готов да играя в тази среща и да дам 100 процента от себе си. Излизам за победа, няма какво друго да кажа", заяви Димитров пред официалния сайт на турнира.

Той сподели, че очаква съперникът му да е мотивиран и ще иска да си върне на своя съперник заради загубата от него в четвъртфиналите на миналогодишния "Уимбълдън".

"Мисля си, че единственото, което мога да сторя, е да изляза и да играя моя тенис", сподели Григор.

Десетият поставен в схемата на турнира очаква битката с Мъри да се получи зрелищна.

"Играли сме само веднъж на Голям шлем досега. Тогава той не игра като себе си. Мисля, че всички го знаем. Всичките ни други двубои са били доста равностойни. Винаги сме правили добри битки. Знаем се как играем, така че няма тайни на корта, а това е хубаво. Поне знаеш какво да очакваш. Всичко ще се опре до това кой ще използва по-добре дребните моменти. С Анди се уважаваме един друг, поздравяваме се. Не таим лоши чувства, но когато излезеш на корта, всичко се променя, нали?", каза още Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички