Може ли Надал да продължи доминацията си на "Ролан Гарос"?


Може ли Надал да продължи доминацията си на "Ролан Гарос"?

1194 0

Бившият №1 в световната ранглиста Рафаел Надал ще участва на "Ролан Гарос" през тази година с идеята да завоюва юбилейна 10-а титла в своята кариера, но самочувствието му не е на нивото от преди години. Това заяви личният му треньор Тони Надал.

"Увереността ни не е на обичайното ниво, тъй като нямаме нужните победи за това. Ще покажем добра игра игра на "Ролан Гарос". Турнирът продължава две седмици и ако достигнем до втората седмица, надявам се всичко да се промени", заяви чичото.

До момента през сезона на клей Надал се представя разочароващо, а в Барселона и Мадрид, където той показва може би най-добрата си игра след "Ролан Гарос", не успя да стигне до титлата.

"Всяка година идваме тук със специфични трепети. След толкова много победи, трябва да затвърждаваме постигнатото. Сега притеснението ни е друго.

През последните седмици Рафаел показва добра игра - изключение направи само финалът в Мадрид срещу Мъри. Хората не се страхуват от самия тенисист или от името му, а от играта му. Когато имаш подобни успехи, съперниците ти са респектирани и може би имат повече съмнения.

Нашата работа е да се постараем да затвърдим тези техни страхове с високо равнище на игра. Ако спечелим десета титла, това ще е една нова крачка за нас, но ние вече сме изненадани от всичко, което сме постигнали", заяви още Тони Надал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички