Мануела Малеева: Цвети може да направи пробив в ранглистата


Мануела Малеева: Цвети може да направи пробив в ранглистата
Снимка: Getty Images/Guliver

3067 0

Най-добрата ни тенисистка от близкото минало Мануела Малеева също се изказа много ласково за Цветана Пиронкова и нейното представяне. Според Малеева Цвети може да направи пробив, защото се наслаждава на тениса.

"На четвъртфинала срещу Серина Уилямс на нея не й достигна малко повече сила и повече свежест, за дори очаквах да я видя по-уморена“, заяви Малеева. С играта си в момента тя със сигурност се приближава до нивото на най-добрите си мачове. Освен това играе с много по-малко напрежение. Все пак има в живота си и друго много важно нещо – нейният син, така че и да загуби мач, това няма как да е по-важно от това да е до детето си. Майчинството има много плюсове, минусът е, че трябва да успяваш да се справяш с няколко неща – като всяка работеща майка", заяви Малеева пред БНР. 

На въпрос дали Пиронкова трябва да си постави по-високи цели, тя допълни: „Бих си пожелала тя да играе с удоволствие. А ако играе така, както игра на US Open, има шанс да пробие и напред в ранглистата". А какво послание отправи Пиронкова след двубоя - може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички