Серина Уилямс отправи фантастичен комплимент към Цветана Пиронкова


Серина Уилямс отправи фантастичен комплимент към Цветана Пиронкова
Снимка: Guliver/GettyImages

7625 0

"Този мач показа колко здрави са майките. Ако можеш да родиш бебе, значи можеш да направиш всичко. Видяхме точно това от Цветана днес. Тя игра по феноменален начин. Когато аз се завърнах, едва можех да спечеля и един мач. Тя е просто невероятна", каза Уилямс в интервюто си на корта след края на срещата.  

Пиронкова беше изключително близо до най-голямата изненада в тениса в последните години, след като в мача срещу Уилямс не само поведе в сетовете след 6:4, но и успя да пробие рано-рано във втория сет. След това обаче силите започнаха да напускат Цвети и тя увеличи драстично грешките си, докато в същото време Уилямс започна да играе вдъхновено и с мощта си подчини Пиронкова в три сета (пълен репортаж от Пиронкова - Уилямс тук). 

Поражението обаче няма как да заличи постигнатото от Цветана, тъй като е рядко срещан феномен в спорта човек да се завърне към професионалния спорт след дългогодишно отсъствие и да постигне резултатите, които Пиронкова демонстрира. За прекрасното си представяне през последните 10 дни Цвети си заработи и страхотна сума от наградния фонд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички