Лошо: Унгария ни дръпна с 2-0 за Купа Дейвис


Лошо: Унгария ни дръпна с 2-0 за Купа Дейвис
Снимка: gustonews.bg

1367 0

България записа втора загуба в плейофа за влизане в група I на зона Европа/Африка за Купа Дейвис. Това стана, след като във Димитър Кузманов загуби в три сета – 3:6, 1:6, 1:6 срещу №1 в унгарския отбор Мартон Фучович.

Така след изненадващото поражение на Димитър Кутровски срещу Петър Наги, денят завърши с две победи за Унгария, което значи, че българският отбор сведе до минимум шансовете си за класиране в по-горната група. За целта България трябва да спечели останалите три мача между двата тима.

В събота от 14 часа е срещата на двойки, а в неделя са останалите два мача на сингъл.

Фучович, който юношески шампион от "Уимбълдън", не допусна нито един пробив с рещу Кузманов. Той сервираше отлично през цялата среща, като загуби общо само 9 точки от 64 разиграни при собственото си подаване.

Унгарецът започна отлично и след ранен пробив поведе с 3:0, като запази преднината си до края на първия сет. В следващите две части той отново доминираше и даде по гейм във всяка една от тях на българския си съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички