Тодор Енев: Шансовете ни с Унгария са равни


Тодор Енев: Шансовете ни с Унгария са равни

1131 0

Преди важния сблъсък с отбора на Унгария за Kупа Дейвис, капитанът на българския национален отбор Тодор Енев заяви, че шансовете за успех и на двата тима са много изравнени, предаде БГНЕС. Двата тима ще премерят сили в края на седмицата, като победителят ще се класира за Първа група на зона "Европа-Африка". В състава на българите ще липсва голямата звезда Григор Димитров.

"Очакваме мачовете с огромен заряд и съм сигурен, че ще се получи една интересна среща. Шансовете са равни, тъй като силите на отборите са изравнени. Осъзнаваме какво ни очаква и може да бъдете сигурни, че ще гледате хубав тенис през уикенда. По този повод искам да призова всички фенове на този спорт да дойдат на Националния тенис център и да ни подкрепят."

Коментарът за предстоящите двубои с унгарците сподели и един от националите Димитър Кузманов. Тенисистът определи като основна сила на българите отличния колектив в отбора.

"Независимо срещу кого играем или кой е в отбора, ние винаги излизаме за победа. Преди шест месеца никой не вярваше, че ще стигнем дотук, но ние доказахме, че сме много силен колектив и че индивидуалните качества не излизат на преден план в мачовете за Купа Дейвис. Смятам, че това е най-важното - да бъдем колектив и да се борим, защото сега ще е най-тежкият мач."

Сблъсъците между България и Унгария ще се проведат на 18, 19 и 20 септември на кортовете на Националния тенис център.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички