Къде да гледаме Цветана Пиронкова - Андреа Петкович на Ролан Гарос?


Къде да гледаме Цветана Пиронкова - Андреа Петкович на Ролан Гарос?
Снимка: Guliver/GettyImages

2476 0

Днес Цветана Пиронкова ще направи своето завръщане на Ролан Гарос. Българката ще открие програмата на корт №4, така че ще има предимството да не чака други двубои преди своя срещу Андреа Петкович.

Срещата помежду им ще стартира в 12 часа българско време. Пиронкова участва в Париж с покана от организаторите, които очевидно останаха впечатлени от завръщането ѝ на корта и четвъртфинала на US Open. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по БНТ3.

За Пиронкова това ще е първи мач в Париж от 2017-а, когато загуби от Елина Свитолина във втори кръг. При успех над Петкович Пиронкова може да си уреди среща със Серина Уилямс на следващия етап. Уилямс открива кампанията си срещу Кристи Ан в третия мач на централния корт "Филип Шатрие", а след нея на него ще излезе и 12-кратният шампион при мъжете Рафаел Надал за мача си срещу Егор Герасимов. Григор Димитров пък ще стартира турнира във вторник, когато ще играе с французина Грегоар Барер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички