Цвети Пиронкова: За мен е истинска чест и истинско щастие, че ще мога да се върна на тези свещени кортове


Цвети Пиронкова: За мен е истинска чест и истинско щастие, че ще мога да се върна на тези свещени кортове
Снимка: Instagram

1481 0

Цветана Пиронкова използва социалните мрежи, за да благодари на френската федерация по тенис и Ролан Гарос за получения уайлд кард за основната схема на Откритото първенство на Франция. Също така Цвети изрази и специални благодарности на Българската федерация по тенис.

"Огромно благодаря на френската федерация и на „Ролан Гарос", че ми дадоха страхотната възможност да играя направо в основната схема на турнира през тази година. За мен е истинска чест и истинско щастие, че ще мога да се върна на тези свещени кортове. Специални благодарности на Българската федерация по тенис и на г-н Стефан Цветков за оказана помощ по този въпрос", написа Пиронкова.

Другите известни имена, които също с покана попадат в основната схема в Париж, са Южени Бушар и Анди Мъри. "Ролан Гарос" ще се проведе между 21 септември и 11 октомври, като дори се планира допускането на зрители по трибуните, макар и това все още да не е напълно сигурно. А какво каза Цвети на феновете си след отпадането в Ню Йорк вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички