Цвети Пиронкова: За мен е истинска чест и истинско щастие, че ще мога да се върна на тези свещени кортове


Цвети Пиронкова: За мен е истинска чест и истинско щастие, че ще мога да се върна на тези свещени кортове

602 0

Цветана Пиронкова използва социалните мрежи, за да благодари на френската федерация по тенис и Ролан Гарос за получения уайлд кард за основната схема на Откритото първенство на Франция. Също така Цвети изрази и специални благодарности на Българската федерация по тенис.

"Огромно благодаря на френската федерация и на „Ролан Гарос", че ми дадоха страхотната възможност да играя направо в основната схема на турнира през тази година. За мен е истинска чест и истинско щастие, че ще мога да се върна на тези свещени кортове. Специални благодарности на Българската федерация по тенис и на г-н Стефан Цветков за оказана помощ по този въпрос", написа Пиронкова.

Другите известни имена, които също с покана попадат в основната схема в Париж, са Южени Бушар и Анди Мъри. "Ролан Гарос" ще се проведе между 21 септември и 11 октомври, като дори се планира допускането на зрители по трибуните, макар и това все още да не е напълно сигурно. А какво каза Цвети на феновете си след отпадането в Ню Йорк вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Радослав Цонев - един чист неизказан талант, лъв и бомбаджия в Италия

  В последните 4 години полузащитникът Радослав Цонев кръстосва италианските терени и, тъй като игра...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама