Кога играе Григор Димитров в Куинс и ще го излъчва ли българска телевизия? При победа среща Алкарас?


Кога играе Григор Димитров в Куинс и ще го излъчва ли българска телевизия? При победа среща Алкарас?
Снимка: Getty Images

12293 0

Стана ясно кога най-добрият български тенисист Григор Димитров ще излезе в директен спор за място в основната схема на надпреварата в Куинс, Лондон, част от сериите ATP 500. Хасковлията ще се изправи срещу Артур Риндеркнеш.

Французинът е под номер 85 в света, като победи двукратния шампион в Куинс Фелисиано Лопес, за да срещне Григор на последното стъпало. Гришо се класира за този мач след победа над Александър Вукич.

По ирония на съдбата пък, именно след успех срещу Лопес във финала идва и спечеленият трофей на българина в същия турнир. Гришо се класира за този мач след победа над Александър Вукич.

След като от Куинс официално публикуваха програмата за втория ден от квалификациите, стана ясно, че Гришо ще излезе срещу френския си съперник в първи мач на корт номер 5. Програмата там започва в 11:00 часа местно време (13:00 часа българско време).

Трябва да се отбележи, че ако Димитров се класира за основната схема, то тогава има 25% шанс да срещне бившия номер 1 в света Карлос Алкарас. Квалификант за съперник ще имат испанецът, Франсиско Серундоло, Диего Шварцман и Бен Шелтън.

Никоя българска телевизия не излъчва на живо квалификациите от турнира в Лондон. Все пак ще можете да следите мача на последното стъпало от квалификациите в Куинс Григор Димитров - Артур Риндеркнеш НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички