Григор Димитров пак срещу "непознат" опонент: Само той го дели от основната схема в Куинс


Григор Димитров пак срещу "непознат" опонент: Само той го дели от основната схема в Куинс
Снимка: Getty Images

1669 0

Григор Димитров започна сезона на трева с победа над Александър Вукич (номер 91 в света) в два сета - 6:3, 6:4 в отделните части. Това бе първа среща между двамата, а сега за най-добрия български тенисист предстои нов сблъсък срещу опонент, срещу когото не се е изправял до момента - Артур Риндеркнеш.

Това е и втори, последен кръг от квалификациите за основната схема на турнира в Куинс. Както е известно, хасковлията умишлено започна от тази фаза, тъй като иска да натрупа повече игрова практика на трева преди Уимбълдън.

Риндеркнеш си осигур срещата с Григор Диимтров, след като отстрани двукратния шампион в надпреварата Фелисиано Лопес. Двамата си спретнаха оспорвана двучасова битка, приключила с тайбрек и успех с 2:1 сета - 3:6, 6:3, 7:6(5) в отделните части. Любопитното е, че именно срещу Лопес Димитров спечели трофея в Куинс през 2014 година.

Французинът Артур Риндеркнеш към момента е под номер 85 в света. Най-доброто класиране в кариерата му е от есента на миналата година, когато се намира на 42-рата позиция. Вижте повече и за успешния старт на Григор Димитров на тенис турнира в Куинс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички