Кога и в колко ще започне следващият мач на Григор Димитров в Мелбърн?


Кога и в колко ще започне следващият мач на Григор Димитров в Мелбърн?
Снимка: Getty Images/Guliver

2219 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна успешно 2021 година в първия си мач за сезона, след като победи безпроблено с 2:0 сета (6:3 6:3 в отделните части) австралиеца Андрю Харис на ATP турнира "Мъри Ривър Оупън" в Мелбърн.

Около 24 часа след успеха българинът ще се завърне отново на корта за втората си среща. Тя ще бъде отново срещу представител на домакините, но този път по-високо ранкиран такъв - Алексей Попирин (номер 114 в световната ранглиста при мъжете).

Димитров ще е в позната обстановка, тъй като ще играе на същия корт и по същото време (в зависимост от развитието на мачовете преди него). Неговият двубой отново е 5-ият на корта и отново ще се проведе на "1573 Арена". Това значи, че ще стартира около 10:30-11:30 часа българско време.

Димитров и Попирини не са се срещали до този момент. Победителят ще се класира за четвъртфиналите от турнира, част от сериите ATP 250. Преди мача между тях има 2 женски и 2 мъжки двубоя. Вижте повече за победата на Григор ДИмитров над Андрю Харис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички