Кирьос измъкна победата срещу Зверев в Маями и продължава към 1/2-финалите


Кирьос измъкна победата срещу Зверев в Маями и продължава към 1/2-финалите
Снимка: Gulliver/GettyImages

864 0

Ник Кирьос и Александър Зверев изиграха много класен двубой на 1/4-финалите на Мастърс-а в Маями, като в крайна сметка победите излезна австралиецът след 6:4, 6:7 (9), 6:3.

Първият сет бе решен от един пробив, който австралийският тенисист направи в най-удобния момент. Той взе подаването на Зверев за 5:4, а след това нямаше проблем на свой начален удар да затвори частта.

Във втория сет липсваха пробиви и очаквано се стигна до тайбрек. Там двамата тръгнаха равностойно, а на свой сервис Кирьос си спечели два мачбола при 6:4. Първият бе загубен, след като той направи двойна грешка, а след това сбърка и ретур - 6:6. Австралийската надежда стигна до нов мачбол при 8:7, но и той бе отразен, а след това дойде реда на Зверев, който първо направи минипробив за 10:9, а след това взе така ценната точка, за да изравни сетовете.

В третата част обаче германецът се пропука, допусна пробив за 4:2, а до края на мача Кирьос нямаше проблем и спечели мача, като си уреди среща с Роджър Федерер на 1/2-финалите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички