Федерер, Вавринка, Зверев и Гофен продължават в Маями


Федерер, Вавринка, Зверев и Гофен продължават в Маями
Снимка: Getty Images / Guliver

1018 0

Водачът в схемата Стан Вавринка записа категорична победа над тунизиеца Малек Джазири с 6-3, 6-4 в двубой от трети кръг на Мастърса в Маями. Швейцарецът, който за първи път в кариерата си е лидер в надпревара от сериите Мастърс 1000, се справи със съпротивата на съперника си само за 70 минути и в следващия кръг ще спори с младока Александър Зверев.

19-годишният немец стигна много трудно до успех срещу Джон Иснър с 6-7 (5-7), 7-6 (9-7), 7-6 (7-5). В тайбрека на втория сет Иснър не успя да реализира мачбол и пропусна още два в третия сет, когато водеше с 5-4, а Зверев губеше в гейма с 15-40. В единственото противопоставяне между Вавринка и Зверев досега миналата година в Русия тийнейджърът спечели мача в три сета.

Четвъртият поставен Роджър Федерер се наложи над Хуан Мартин Дел Потро с 6-3, 6-4 за 82 минути. Следващ противник на бившия №1 ще бъде Роберто Баутиста-Агут.

Давид Гофен също продължава напред след измъчена победа над Диего Шварцман с 4-6, 6-3, 7-5. Белгиецът реализира 4 пробива и 3 пъти се провали на свой сервис в мача, който продължи два часа и 32 минути. Сега на Гофен му предстои сблъсък с австралиеца Ник Кирьос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички