Катастрофална загуба във втория мач на България срещу Казахстан на Купа Дейвис


Катастрофална загуба във втория мач на България срещу Казахстан на Купа Дейвис
Снимка: Getty Images

1068 0

Още един представител на България загуби двубоя си на старта за Купа Дейвис. 569-ият в световната тенис класация на АТP - Янаки Милев, бе разпилян от 29-ия Александър Бублик с 0:2 сета (4-6,1-6).

Срещата продължи едва 68 минути, след като опитният съперник на българина имаше контрол над целия двубой. Той не бе пробит в нито един гейм от двубоя, а известна драма имаше само в края на първия сет. 

В крайна сметка той завърши след 42 минути игра, но двамата играха гейм за гейм до 10-тия. Тогава 29-тият в света успя да вземе инициативата в свои ръце и завърши първата част. 

Катастрофална обаче бе втората част от срещата, след като българинът успя само да се справи в четвъртия гейм, докато останалите бяха безмилостно загубени. Това бе първа среща между двамата. 

Утре по обяд победителят ще търси успех и над Димитър Кузманов в първата среща помежду им, а Милев играе със Скатов малко по-късно.

Вижте какво каза Димитър Кузманов след своето поражение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички